Om mig!!!!!!!!! JAAAA

Idag ville jeg skrive om mig selv.

Hvem er jeg?

Hej jeg hedder Adam. Jeg er dreng på 12 år. Jeg bor i en lille by med ca. 5000 menesker. ligesom mine venner  jeg meget optaget af at spille.

Hvad kan jeg lide?er

Jeg kan godt lide at spille Pokémon Go. Når jeg spiller med musik i ørene brugere jeg denne playlist.  Det er bare det musik jeg kan lide at høre. (Du må gerne donwlode den). Jeg går til fodbold. Der er vi lige started med 11 mands. Jeg kan bedst lide at spille angriber. jeg elsker at spille LoL. Jeg spiller Minecraft men mine venner en gang i mellem.

Hvorfor kan jeg godt lide at spille computer.

Det jeg kan lide ved at spille er at jeg kan spille med mine venner når man har lyst. Du kan også bare spille i din fritid. lige så lang tid som du ville.

Forfatter: Adam

Jeg er 12 år og kan godt lide at spille,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *