Hvordan laver jeg et Pentakill?!

Ok så du ville altså gerne lave et Pentakill? Det er ikke så nemt såm du tror. Et pentakill laves hved at du dreber alle fra det andet hold. Men før du for pentakill for du:Dublekill, Triplekill og Quadrakill. Der er en begrænsning i hvor lang tid er kan gå. Dublekill er 10sek. Triblekill er 15sek. Quadrakill er 20sek. Men Pentakill er længere. Det er nemelig indtil at den første modstenner kommer i live.

Lidt om da jeg fik Pentakills

OK så jeg er en af dem der ikke har fået så mage Pentakills som andre. Det ville sige at jeg har kun har fået tre i  online games. nå men nok om det.Nå men jeg er en af dem der godt kan lide at spille aram. Det er en sjov gamemode hvor der kun er en lane. Men det er sjovest når man spiller en OP champion fx:Master Yi, Katarina, Yasuo, Illaoi og mange andre. Men ja som du nok kan regne ud så spillede jeg en af dem. Master Yi. Han er en af dem jeg ikke ville spille imod. Men han er en champion der har en stor win-rate.

Det var et helt normalt aram game. Men der skete næsten ikke noget. Folk døde hist og her. Men jeg var den eneste der var stærk. Jeg viste at jeg kunne 1v3. Men så plusselig sagde min hjerne at eg skulle trykke r-e-q. Efter 3-5 sek så havde jeg dræbt 2. Men jeg viste det ikke. Jeg kunne bare høre Dublekill!. Lidt efter hørte jeg… PENTAKILL. Jeg kunne bare ikke fatte det. Mit første Pentakill. Godt at det var ferie og jeg var alene hjemme. Fordi at jeg opnede mit vindue og skreg. WHOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOO. Lige efter skyndte jeg mig og skrive: Thanks for a good time. First Pentakill ever.(Tak for et godt game. Det var mit første Pentakill nogle sinde.)

PS. Jeg skiver også mit andet…xD

pfffffff… Lige efter jeg skrev denne artikkel, spillede jeg et renket game. Twith jungle. Jeg fik Pentakill til sidst og fik en score på:21/15/18 og 260 minions. Jeg spillede som en i Platinium.

Forfatter: Adam

Jeg er 12 år og kan godt lide at spille,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *