Anmeldelse af Logitech G35 gaming headset.

G35 gaming headset er et rigtigt godt headset. Det gode er: God lyd, en god mikrofon, og en behageligt form. Formen er selvfølgelig vigtig. Hvis formen er dårlig kan man få ondt i hoved.

Dette headset koster: fra 700-950kr. Jeg synes at det er prisen værd. G35 er rigtig god til at snakke med dine venner og til spil samtidig. G35 er ikke trådløst. Men du kan købe det. Men det koster mere. Du kan downloade et software til dit headset. Dette gør så du kan gøre andre ting med det. Jeg ved ikke hvad tingene er. Men det kan jeg desværre ikke. (jeg har ikke downloadet softwaren fordi at der følger mange andre ting med).

Du kan mute dig selv lige ved siden af justering af lyd. Jeg bruger denne knap meget. Du kan bruge den hvis: dine forældre kommer ind på dit værelse, hvis din telefon ringer eller selv hvis du skal på wc… Det er altså meget irriterende at mine forældre kommer ind på mit værelse eller ringer til mig. Derfor muter jeg mig selv fordi jeg synes ikke at mine venner skal høre hvad jeg siger. Det sker meget tit.

Der er også 4 andre knapper. 3 af dem følger med i softwaren. Og den fjerde knap er til noget andet lyd, som jeg ikke ved hvad jeg skal bruge til. Mikrofonen er vigtig fordi dine venner skal kunne høre dig. Din stemme bliver lavet lidt om men det betyder ikke så meget. Lyden er også meget vigtig. Det er jo den der gør at man kan høre. Det jeg har brug for er: At jeg kan høre bedre og hvis jeg ser Youtube, høre musik eller hvis jeg snakker med mine venner. Hvis der var ord du ikke kendte så tjek min artikel over underlige ord du ikke kender. 🙂

Jeg vil klart anbefale G35 gaming headset.

Forfatter: Adam

Jeg er 12 år og kan godt lide at spille,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *