Anmeldelse af Logitech G502 gamermus

Logitech G502 er min nye gamermus jeg fik i julegave. Den er rimelig kompliceret. Altså den har pænt mange knapper. Den har to til at gå fra side til side. (Internet).  Så har den en knap til farve justerring. En kan til scrooll justerring… hastighed, mere farve. Den koster imellem 600-750kr.

Der er også noget helt specielt. Man kan endda gøre musen tungere. Der medfølger en lille kasse med jern til som man setter ind under musen. Scrollhjulet kan indstilles til to fungtioner. Hurtig og langsom. Musen har tre hastigheder.

Musen er meget behagelig at holde på. Du skal ikke bruge så mange kræfter til flytte/styrer den.

Musen er ikke så anderledes fra min gamle. Forskellene er bare at der er flere knapper og min scroll virker.

 

Jeg valgte denne mus fordi at jeg har et Logitech headset og keybord. Og hvis man har sit setup af samme mærke køre det på samme server.

 

Her er scroll instilinger
Her kan man lægge jærn så musen bliver tungere

Forfatter: Adam

Jeg er 12 år og kan godt lide at spille,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *